Kohus vahistas tuttava surma põhjustanud mehe

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Harju maakohus võttis teisipäeval prokuratuuri taotlusel vahi alla mehe, kes uurimisandmetel põhjustas esmaspäeval Tallinnas oma tuttava mehe surma.

Politsei sai kuritööst teate esmaspäeval kella 17.50 ajal, kui Tallinnas Valdeku tänaval leiti universaalkerega auto tagaosast 38-aastase mehe vägivallatundemärkidega surnukeha. Politsei tuvastas kiiresti, et kuriteoga on seotud 39-aastane Andres ning pidas ta esmaspäeva õhtul kinni.

Kui algselt kahtlustasid politsei ja prokuratuur Andrest tapmises, siis teisipäeval oli kahtlustus muutunud ning Andresel lasus kahtlus kehalises väärkohtlemises, varguses ja surma põhjustamises ettevaatamatusest. Põhja ringkonnaprokuratuur taotles Andrese vahistamist eeluurimise ajaks ning kohus oli sellega ka päri.

Karistusseadustik näeb ettevaatamatusest surma põhjustamise ja kehalise väärkohtlemise eest ette kuni kolmeaastase vangistuse, vargus võib aga tuua kuni viieaastase vabadusekaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles