Nõmme valis aasta tegijateks kirikuõpetaja ja jalgpalliklubi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubi Nõmme Kalju reklaam Nõmme keskuses.
Jalgpalliklubi Nõmme Kalju reklaam Nõmme keskuses. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Nõmme linnaosa valis aasta tegijaks kirikuõpetaja Ove Sanderi ja aasta teoks kohaliku jalgpalliklubi Nõmme Kalju eduka esinemise Eesti jalgpalli meistriliigas.


Kirikuõpetaja Ove Sander pälvis Nõmme aasta tegija tiitli aastatepikkuse visa töö eest, mis kulmineerus tänavu kevadel, kui pikalt räämas ja mahajäetuna seisnud Nõmme Lunastaja kirik sisse õnnistati, teatas Nõmme linnaosavalitsus.

Nõmme aasta teoks pidas komisjon jalgpalliklubi Nõmme Kalju silmapaistvaid saavutusi Eesti jalgpalli meistriliigas. Kuigi meistriliigas on üks voor veel lõpuni mängida, jääb Nõmme Kalju tänavu viiendaks.

Tänasel aktusel antakse laureaatidele üle tänukirjad ning skulptor Kirke Kangro valmistatud skulptuurid. Nõmme Kalju saab aasta teo eest Glehni Kalevipoega kujutava pronksskulptuuri ning aasta tegijale Ove Sanderile antakse üle Nikolai von Glehni pronksist büst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles