Väike avarii tekitas kesklinna liikluses kolossaalse segaduse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõuna ajal oli liiklus oluliselt häiritud Tartu mnt, Liivalaia ja Pronksi tänava ristmikul.


Selle põhjuseks oli väike plekimõlkimine Liivalaia tänaval. Veidi enne kella kahte sõitis üks väike veok Liivalaia ja Kentmanni tänavate nurgal tagant sisse kaubikule. Avariis said viga ainult autod ning õnnetuse põhjustanud veok sulges kesklinnast väljuval suunal Liivalaia tänava ühe sõidurea.

See omakorda tekitas suure segaduse Stockmanni ristmikul, kus autojuhid ei osanud oodata, et Liivalaias on liiklus nii aeglane ning sõitsid ristmiku kinni. Foorituled kaotasid igasuguse tähenduse ning jalakäijad pidid eluga riskides autode vahelt üle tee lipsama, sõltumata sellest milline tuli parajasti valgusfooris põles.

Oma panuse andis liiklussegadusse ka Swissoteli ees keset Tornimäe tänavat platseerunud tõstuk, mida kasutanud mehed ilmselt leidsid, et sõidutee kohal olevate liiklusmärkide juures peab tingimata keset päist päeva askeldama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles