Mupo ei leidnud koolidest ühtki purjus laulu- ega tantsupeolist

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo juht Monica Rand.
Mupo juht Monica Rand. Foto: Liis Treimann

Tallinna munitsipaalpolitsei kontrollis 27. juunist 3. juulini igal ööl kõiki Tallinna 53 kooli, kus majutati laulu- ja tantsupeolisi, ega leidnud ühtegi purjutajat ega suitsetajat.

Munitsipaalpolitsei juhataja Monica Ranna sõnul oli mupo eesmärk eelkõige laste turvalisuse tagamine. «Kõige suuremat heameelt teeb aga see, et mitte ühtegi alkoholi- ja tubakaseaduse vastu eksimist meie patrullid ei tuvastanud,» märkis Rand pressiteate vahendusel. Me võime oma noorte peoliste üle uhked olla ja tänuväärne on ka kõiki noori peolisi saatnud pedagoogide, kasvatajate, ringijuhtide ja vabatahtlike panus meie laste turvalisuse tagamisel.»

Rand rõhutas, et sel nädalal algavale Õllesummerile paneb mupo välja politseiga koostööd tegevad erariietes ametnikud, kes võtavad teravdatud kontrolli alla tubaka- ja alkoholiseadusest kinnipidamise.

«Teatavasti on kõigile tuntud nõue, et alla 18-aastased noored ehk alaealised ei tohi alkoholi juua ega seda omada, samuti ei tohi teised neile alkoholi anda ega pakkuda, ammugi siis müüa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles