IT-erialasid õppida soovijate hulk on kasvanud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment IT kolledži kodulehest.
Fragment IT kolledži kodulehest. Foto: www.itcollege.ee

IT kolledžis on kestnud neli päeva vastuvõtt, mille vältel on esitatud üle 200 sisseastumisavalduse, tasuta õppekohti on käesolevaks õppeaastaks 110.

IT kolledži rektori kt Linnar Viik tõdes, et sisseastumisdokumentide vastuvõtt on väga hästi alanud, teatas kooli pressiesindaja.

«Meil on  hea meel, et sisseastumisavaldusi on laekunud palju, mis ületab senised esimese nädala vastuvõtu tulemused,» ütles Viik, llisades, et IT-spetsialistide järele on endiselt tööturul suur nõudlus ja sellega seoses ka infotehnoloogia huvilisi varasemast rohkem.

Jätkuvalt kestab IT kolledžisse kandideerimiseks avalduste vastuvõtt päeva- ja õhtuõppesse. Riigieelarvelistele kohtadele saab kandideerida kuni 13.  juulini 2011 ja riigieelarvevälistele kuni 20. juulini 2011. Vastuvõtt toimub päevaõppe erialadele IT süsteemide arendus ja  IT süsteemide administreerimine ning õhtuses õppes infosüsteemide analüüsi ja tehnosuhtluse õppekavadele.

Sisseastumisdokumente saab esitada ööpäevaringselt sisseastumise infosüsteemi SAIS kaudu või tuues sisseastumisdokumendid tööpäeviti kell 10-16 IT kolledžisse, aadressil Raja 4C, Tallinn.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis annab rakenduslikku kõrgharidust järgmistel erialadel: IT süsteemide arendus, IT süsteemide administreerimine, infosüsteemide analüüs ja tehnosuhtlus. IT kolledži on üheteistkümne tegevusaasta jooksul lõpetanud 478 vilistlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles