Stroomi rannas tabati noored pikanäpumehed

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rand.
Stroomi rand. Foto: Joosep Martinson / SL Õhtuleht

G4Si rannavalvurid võtsid eile õhtul kinni kaks noorukit, kes Tallinnas Stroomi rannas varastasid  rahakotte, mobiiltelefone ja seljakotte.

Eile kella poole kaheksa paiku õhtul teatati rannavalvuritele, et kaks jalgratastel mööda randa sõitnud teismelist poissi varastasid rannakülastajalt koti, teatas G4S.

  Pärast vargust kihutasid poisid jalgratastel eemale. Saanud noorte pikanäpumeeste isikukirjelduse, asusid rannavalvurid noorukeid rannaalalt ja rannapargist otsima.

 Mõne aja pärast märkasidki rannavalvurid uut ohvrit varitsema tulnud vargapoisse ja tabasid nad otse teolt.

Rannavalve selgitas välja, et poisid olid umbes kolmveerand tunni jooksul varastanud asju vähemalt seitsmelt rannakülastajalt.  G4S andis lapsvargad üle politseile.

«Kuna kannatanuid võib olla rohkem, palun kõigil, kes rannas varguse ohvriks on langenud, teha selle kohta avaldus politseile,» ütles G4S Rannavalve juht Henry Seemel. Ta soovitas  randa tulles mitte võtta kaasa väärtasju ja hoida rannas oma isiklikel asjadel silm peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles