ARK Maardu osakond sulgeb esmaspäeval uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekorrad autoregistrikeskuse teenindusbüroodes on vähenenud.
Järjekorrad autoregistrikeskuse teenindusbüroodes on vähenenud. Foto: Toomas Huik

Järgmisest esmaspäevast sulgeb uksed autoregistrikeskuse (ARK) Maardu osakond, sealsed töötajad tuuakse üle Saue ja Tallinna büroodesse.

ARK teatel käib teenindusbüroodes keskeltläbi kolmandiku võrra vähem kliente, mistõttu on just praegu soodne aeg muudatuste elluviimiseks.

Maardu osakonna sulgemist on keskus planeerinud juba mõnda aega. Kuna sealne töökeskkond ja -tingimused ei vasta kehtestatud nõuetele, siis lõpetab ARK Maardu hoone omanikuga rendilepingu. Praeguse olemasoleva büroopinna tänapäevastamine ei ole ARK teatel füüsiliselt võimalik ega ka rahaliselt otstarbekas.

Lähiaastatel on ARK-l plaanis ehitada Lasnamäele Gaasi tänavale uus büroohoone, seetõttu otsustati panustada uue hoone valmimisse ning seniks Maardu piirkondlik osakond sulgeda. Nüüd sai Gaasi tänavale ehitatava uue büroohoone projekt valmis.

Maardu osakonna töötajad tuuakse üle Mustamäel, Sauel ja kesklinnas asuvatesse teenindusbüroodesse.

Möödunud aastal avas ARK e-teenuste portaali «Paberivaba ARK», mida kasutatakse üha aktiivsemalt - tänavu on oktoobrikuu seisuga uutest sõiduautodest enam kui pooled võtnud maaletoojad arvele interneti vahendusel. Ka eraklientidel on võimalik ARK e-teenuseid kasutada.

Juhiluba saab vahetada ning sõidukite registreerimistoiminguid saab edaspidi teha Sauel ning Mustamäel asuvates kontorites, juhiluba vahetada ka Tallinna kesklinnas asuvas kontoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles