Politsei: seisakud kestavad kuni viis minutit

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik.
Ummik. Foto: Mihkel Maripuu

NATO ja Ukraina kaitseministrite kohtumise tõttu peatatakse täna liiklus Tallinna lennujaama ja Radisson SAS hotelli vahel paaril korral kuni viieks minutiks ning see võib politsei hinnangul põhjustada lühiajalisi liiklusseisakuid.


«Politsei sulgeb 12. ja 13. novembril marsruudil lennujaam - hotell Radisson SAS autokolonnide möödumise ajal liikluse kuni viieks minutiks,» ütles Põhja prefektuuri korrakaitseosakonna juht ülemkomissar Kristian Jaani.

Tallinna kesklinna suurt liiklustihedust arvestades võib siiski ka paariminutiline sulgemine põhjustada lühiajalisi liiklusseisakuid, leidis Jaani.

«Seepärast soovitame kõigil sõidukijuhtidel, kes kolmapäeval ja neljapäeval soovivad kasutada Tartu maanteed, varuda oma sihtkohta jõudmiseks tavapärasest veidi rohkem aega,» ütles Jaani.

Ajutisi sulgemisi võib oodata täna ajavahemikul kella 12-22 ja homme kella 13-20, siis küll juba veidi pikemal marsruudil ehk kesklinnast lennujaamani.

Politsei sulgeb liikluse autokolonnide möödumise ajal ühes suunas.

Kolmapäeval piirab politsei ajutiselt parkimist Toompeal ajavahemikul 16-24 ja Weizenbergi tänaval kella 16-20.

Lisaks piiratakse kolmapäeval ja neljapäeval parkimist hotelli SAS Radisson vahetus ümbruses. Kuke tänav on osaliselt liiklusele suletud 11. novembri õhtust kuni 13. novembril kella 20ni.

Ajutisi liikluskorraldusvahendeid asuti paigaldama eile õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles