Reporter.ee: tühermaalt teisaldatud auto omanik läheb linna vastu kohtusse

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto teisaldamine.
Auto teisaldamine. Foto: Peeter Langovits.

Pahane tallinlane, kelle tühermaale pargitud auto Tallinna parkimisametnikud teisaldasid, otsustas linna vastu kohtusse minna.

Tühermaal, kust sõiduk teisaldati, pole ainsatki märki, mis keelaks seal parkida, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Ma saan siin parkida nii palju, kui mina tahan. Märgid kehtivad tänavatele, mitte ükskõik kuhu ja kelle õue,» ütles Tõnu Kuusik, kelle auto teisaldati eile Tallinna sadama lähedalt parkimispiiranguta tühermaalt. Kuusik leiab, et kui pole parkimist keelavat märki, ei tohiks ka autot teisaldada.

Tallinna transpordiameti peakontrolöri Sergei Orehhovi sõnul teisaldati auto sellepärast, et see oli pargitud parkimise keelu märgi mõjupiirkonnas. Ka Tallinna transpordiameti jurist Talvo Rüütelmaa leiab, et õigus on peakontrolöril ja Tõnu Kuusik on lihtsalt pahatahtlik parkija, teatas uudistesaade.

«Kaebaja on valinud parkimiseks sellise koha, mis ei ole ette nähtud parkimiseks ilmselt sellel põhjusel, et vabaneda parkimistasu maksmisest,» rääkis Rüütelmaa. «Siin kõrval on olemas parkla, kus on vabad kohad sõidukite parkimiseks.»

Kuusik ei taha olukorraga leppida ja leiab, et linn on jätnud selle ala lihtsalt reguleerimata ja rikastub nüüd süütute inimeste arvelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles