Loksa meelitab ujulapääsmetega linnaelanikuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Loksa linn lubab kõigile, kes ajavahemikus homsest kuni aasta lõpuni registreerivad end mujalt omavalitsusest Loksa elanikuks, kinkida ujula 10-korra pääsme.

«Iga linna ja valla jaoks on suurimaks rikkuseks tema kodanikud. Et nende elu oleks parem, peab omavalitsuse eelarvesse laekuma vajalikul hulgal raha, millest olulisim on üksikisiku tulumaks,» selgitas Loksa linnavalitsus oma pressiteates.

«Linna eelarve kasvab siis, kui suureneb maksumaksjate arv linnas. Rahvastikuregistri andmetel elab Loksal 1. novembri seisuga 3431 inimest. Tegelikult teame, et elanikke on palju rohkem...» märgiti teates.

1. jaanuari seisuga koostab Loksa linnavalitsus rahvastikuregistri andmete põhjal nimekirja, kes on kampaania perioodil nõuetekohaselt liitunud. Nimekirja alusel pääsevad uued linlased ujulasse alates 12. jaanuarist.

«Kui Sinu kodukoht on Loksa, kuid Sa ei ole registreerinud end Loksa linna elanikuna rahvastikuregistris, oled oodatud linnavalitsusse veel enne aasta lõppu!» seisis teates.

«Teil kulub oma elukoha registreerimiseks linnavalitsuses ainult viis minutit, aga linnaeelarve suureneb märkimisväärse summa võrra, millega saame omakorda parendada meie kodulinna,» koputatakse elanike südametunnistusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles