Tallinna linn kiitis heaks loomaaia renoveerimise rahastamise projekti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Loomaaed.
Tallinna Loomaaed. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavalitsus kiitis heaks rahandusministeeriumi, Tallinna linna ja Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) vahel sõlmitava loomaaia renoveerimise koostöö- ja käsunduslepingu projekti.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on lepingu objektiks RKASi poolt investeeringute kava koostamine, riigihangete korraldamine ja hankemenetlusega seotud toimingute teostamine, projekteerimis- ja ehitustööde projektijuhtimine ning omanikujärelevalve korraldamine hoonete ja hoonekompleksidesse kuuluvate rajatiste energiatarbimist ja kasvuhoonegaaside emissiooni vähendavate investeeringute teostamisel.

Toetuse saajaks on Tallinna kultuuriväärtuste ameti hallatav Tallinna loomaaed. RKASi kohustuseks on teostada fassaadi ja sokli soojustamine koos viimistlusega, akende ja uste vahetus, lamekatuse soojustamine koos katusekatte vahetusega, rahandusministeeriumi kohustuseks on tasuda nimetatud tööde eest ja koostöös keskkonnaministeeriumiga hankida kõik nõusolekud ja kooskõlastused, mis on vajalikud lepingu täitmiseks.

Loomaia reonveerimist rahastatakse riigile kuuluvate heitkoguste müügirahast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles