Savisaar kiitis Tallinna poolaasta tegemisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Toomas Huik

Tallinna linnapea Edgar Savisaar luges enne suvepuhkusi toimunud linnavalitsuse viimase istungi järgsel pressikonverentsil üles kõik esimese poolaasta toimingud, mida ta pidas linnale eriti oluliseks.
 

«Meil on uhke olla selle üle, et tallinlased olid kõige aktiivsemad riigikogu valimistel ning iive oli endiselt positiivne ja rahvast tuleb pealinna juurde,» märkis linnapea. «Huvitav on see, et Eestist tuleb inimesi Tallinnasse, kus on Keskerakond võimul ning välja minnakse põhiliselt sellistesse riikidesse, kus on astmeline tulumaks.»

Tähtsamate sündmustena tänavu esimesel poolaastal nimetas Savisaar kultuuripealinna algust ja kultuurikilomeetri avamist. Samuti mainis ta rahvusvahelist Monte Carlo rallit ja Kekkoneni bareljeefi avamist.

Suureks saavutuseks pidas linnapea ka prügiveo odavnemist mitmes Tallinna piirkonnas, Neitsitorni linnale tagasisaamist, Vene õigeusukiriku risti pühitsemist, Tallinna televisiooni jalule tõusmist ja rahvusvahelise linnatelevisiioonide ühenduse liikmeks saamist.

«Lisaksin siia nimekirja ka viimased sammud, nimelt et ka mittetallinlastest tudengid saavad nüüd osta linnatranspordi pileteid soodustingimustel ning Tallinna tööbüroo on edukalt käima läinud,» mainis Savisaar. «Ka võitlus maamaksu ümber on olnud oluline. Seega võib öelda, et esimene poolaasta on olnud tähelepanuväärne.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles