Kirvega mees põgenes politsei eest kebabiputka katusele

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Esmaspäeva õhtul pärast kella kümmet kutsuti politsei Tallinnasse Liivalaia tänaval asuvasse kortermajja.

Elanike sõnul tekkis ühel korteriomanikul tüli ühistu esimehega ning ta virutas esimehele rusikaga näkku, vahendab Reporter.ee.

Seejärel sulgus mees korterisse. Kohale sõitis kaks autotäit politseinikke ning meedikud, kuid mees ei avanud korrakaitsjatele ust, mispeale saabusid kohale lisajõud, nende hulgas ka eriüksus ja politseikoer.

Majaelanike sõnul on mees varemgi kummaliselt käitunud – ta olevat koridoris kirvega ringi kõndinud, hiljuti tekkisid aga tema korteri uksele ja akendele kummalised ristid.

Veidi pärast südaööd sisenesid politseinikud teise korruse korterisse läbi akna. Samal ajal põgenes majja barrikadeerunud mees aga akna kaudu maja külge ehitatud kebabiputka katusele.

Pärast kioski katusel ringi jalutamist ja kirvega vehkimist võeti mees kinni ning toimetati sündmuskohalt kiirelt minema. Mis sündmused kriisini viisid, selgitavad uurijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles