Pühapäeval avatakse Harju tänava liuväli

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisutajad Harju tänava liuväljal eelmisel talvel.
Uisutajad Harju tänava liuväljal eelmisel talvel. Foto: Peeter Langovits

Pühapäeval kell 14 avatakse Harju tänava liuväli ning tööle hakkab ka liuvälja juures olev kohvik.

Liuväli on edaspidi avatud iga päev kell 10 - 22 ning muutunud piletisüsteemi on lisandunud soodustus tudengitele, kümne korra pilet ja perepilet, teatas Raepress. Kohapeal saab laenutada uiske.

Uisuplatsil saavad ka tänavu kell 10 -15 tasuta uisutada Tallinna üldhariduskoolid, kuid selleks on vajalik eelnev broneering. Täpsemat infot piletihindade ja uisuväljaku kasutamise kohta saab aadressilt www.uisuplats.ee.

Detsembrikuu nädalavahetustel toimuvad uisuetendused ning on kohal instruktorid, kes õpetavad uisutamist.

Eelmisel hooajal oli uisuplats avatud 18. novembrist kuni 30. märtsini. Uisutamas käis kokku ligi 30 000 külastajat, neist ligi 5000 olid kooliõpilased, kes said kell 10-15 tasuta uisutada.

Liuvälja pühapäeval avav abilinnapea Deniss Boroditš ütles, et paljudes Euroopa linnades avatakse novembri ja detsembrikuus väliliuväljad.

«Meie oleme oma Harju tänava avaliku liuvälja avamise ajastanud tänavu isadepäevaks ja kutsume seda toredat päeva jääl rõõmsalt tähistama, kohal on ka juhendajad,» ütles ta. «Isadepäeva puhul saab pühapäeval tasuta uisutada, küll aga tuleb maksta uiskude laenutamise eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles