Mustamäe kooli õpetaja hukkus Slovakkias kooliekskursioonil

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Slovakkiasse kooliekskursioonile sõitnud Mustamäe Humanitaargümnaasiumi õpetaja Sergei Markov kukkus seal paar päeva tagasi mägedes asuvast kosest alla ning hukkus.

Sama kooli anonüümsust palunud töötaja rääkis Postimees.ee´le, et kuna reisiseltskond pole veel tagasi jõudnud, ei ole kooliperel juhtunu kohta täpsemat infot. «Teame ainult niipalju, et alguses oli ta kadunud. Teised nägid, et ta kukkus joast alla, aga päästjad otsisid teda neli tundi, enne kui leiti surnukeha.»

Markov töötas Mustamäe Humanitaargümnaasiumis muusikaõpetajana. «Ta oli positiivne ja rõõmsameelne inimene, armastas palju reisida,» kirjeldas koolitöötaja.

Koolis on tema sõnul praegu leinameeleolu ning õpetajate toas on Markovi mälestuseks lauale asetatud tema pilt koos küünlaga.

Välisministeeriumi pressiesindaja Helen Rits ütles Postimees.ee´le, et nad on Slovakkias toimunud õnnetusest teadlikud ning lahkunu lähedastega ühenduses.

Ritsi kinnitusel aitavad ministeeriumi konsulaarosakond ja Eesti saatkond Viinis – Slovakkias Eestil esindust ei ole - hukkunu lähedastel korraldada vajalikke formaalsusi ja toiminguid, et lahkunu põrm jõuaks Eestisse.

Õnnetuse üksikasju ei pidanud ministeerium võimalikuks avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles