Tammsaare tee Maximale jäi alkoholiluba alles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Mustamäe linnaosavalitsus otsustas Tammsaare teel endises Sääse keskuses asuvalt Maxima kaupluselt esialgu alkoholimüügiluba siiski veel ära mitte võtta ja piirduda hoiatusega.

Linnaosa ettevõtluskomisjon arutas eilsel istungil Maxima poes varasuvel toimunud rikkumist, kus alaealisele müüdi õlut, ja leidis, et tegu on tõsise rikkumisega. Politsei tegi ettepaneku poelt viinamüügi õigus ära võtta.

Linnaosa avalike suhete nõunik Jüri Raudsepp ütles, et komisjon kuulas ära nii politseitöötaja kommentaarid kui ka kaupluse esindaja selgitused. «Alaealisele alkoholi müünud müüja on vallandatud, kontrolli müüjate tegevuse üle on tugevdatud,» teatas ta.

«Kaupluse esindaja sõnul tehakse kõik selleks, et selliseid kahetsusväärseid rikkumisi enam ei esineks,» lisas Raudsepp. Seetõttu otsustas komisjon seekord piirduda hoiatusega.

Politsei on tänavu teinud ettepaneku kokku neljalt pealinna poelt alkoholi müügi õiguse äravõtmiseks, neist kahelt poelt on linnaosavanemad loa ka ära võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles