Piltuudis: taaskasutus Tallinna moodi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühjast värvipurgist tehtud prügikast.
Tühjast värvipurgist tehtud prügikast. Foto: Postimees.ee lugeja

Tallinnas on Vabaduse puiestee äärsetesse bussipeatustesse ilmunud omapärased prügikastid - kasutatud värvipurkidest ja majoneesipurkidest prügikastid.

Nõmme elaniku kinnitusel võib tühjast taarast tehtud prügikaste leida vähemalt neljas Vabaduse puiestee äärses bussipeatuses ja kasutusel on eri suurusega pakendid. Väidetavalt tühjendatakse neid ka regulaarselt.

Tegu on aktiivsete kodanike enda pandud prügikastidega, ütles Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra Postimees.ee'le.

Tema sõnul on Tallinna kommunaalamet ammu linnaosavalitsuse palvel korraldanud hanke bussipeatuste jaoks prügikastide tellimiseks, aga kuna see vaidlustati, siis venis selle vastava lepingu sõlmine.

«Kindel on see, et selle kuu jooksul tulevad sinna uued prügikastid ja kodanikualgatuse korras tekkinud prügikastid likvideeritakse,» rääkis Vakra.

Linnaosavanema sõnul on puhastusfirma inimeste palvel omaalgatuslikke prügikaste tühjendanud, aga neid on tühjendanud ka nõmmekad ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles