Trammidel ja trollidel on täna hull päev olnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trollid.
Trollid. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna tramme ja trolle tabas täna mitu riket, mistõttu oli ühistransport ajuti häiritud.

Täna pärast kolme päeval oli trammi vooluvõtja rike Tartu maanteel Paberi peatuses, praeguseks on see avarii kõrvaldatud ja trammid jälle sõidavad.

2., 3., ja 9. liini trollid seisid umbes samal ajal Sõpruse puiesteel, kuid ka see viga sai parandatud, seejärel aga lakkas kesklinnasuunaline trolliliiklus Sõpruse puiesteel seal toimunud autoavarii tõttu.

Trollidispetšeri sõnul põrkasid Sõpruse puiesteel Linnu tee ja Tedre tänava vahel kokku kaks autot ning neile omakorda sõitis otsa veel kolmas sõiduk, mis põrkas ka trolliga kokku. Seetõttu on praegu täielikult seiskunud linna suunduv trolliliiklus Sõpruse puiesteel.

Linna ja Balti jaama sõidavad trollid mööda Mustamäe teed. Mustamäe suunas Sõpruse puiesteel trolliliiklus aga toimib.

Trammidispetšeri sõnul kõrvaldasid trammi- ja trollibussikoondise (TTTK) töömehed Paberi peatuse toimunud tehnilise rikke umbes kella neljaks ning trammid pääsesid jälle Lasnamäe poole liikuma. Umbes tunni aja jooksul olid aga Lasnamäele suunduvad trammid suunatud Kadriorgu.

Sõpruse puiesteel Lepistiku peatuse lähedal toimus samuti veidi pärast kella kolme trollide kontaktliini rike, mistõttu seiskus mõneks ajaks 2., 3. ja 9. liini trollide liiklus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles