Tallinna kesklinnas kukkus puu poisile peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tugev tuul murdis täna pärastlõunal Toompuiesteel hambapolikliiniku ees puuoksi ja üks neist langes peale kõnniteel olnud poisile, kes sai kergemaid vigastusi ja vajas esmaabi.

Kell 15.20 teatati häirekeskusele, et Toompuiesteel hambapolikliiniku ees on vana kastanipuu kukkunud kõnniteele ja tabanud inimest, kes on selle all kinni.

Lilleküla komando päästjad vabastasid noormehe puu okste alt ja andsid ta kiirabimeedikutele üle, kes kannatanuga haiglasse sõitsid, teatas Põhja-Eesti päästekeskus. Vigastada saanud noorukile osutasid enne kiirabimeedikute saabumist abi polikliinikust appi rutanud arstid.

Jäme, seest õõnes kastanipuu oli kukkudes tabanud bussiootepaviljoni, seda ülitugevalt lõhkunud ja ehitise servale kiikuma jäänud. Päästjad tükeldasid puu ja puhastasid kõnnitee. Et ka kõrvaloleval pärnal oli ohtlikult rippumas suur oks, tuli Lilleküla päästjatele appi kesklinna komando redelauto, mille abil mehed oksa alla võtsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles