Tallinnas hakkavad sõitma ööbussid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Tallinna transpordiamet viib kuu aja jooksul läbi pilootprojekti, mille käigus pikendatakse reede ja laupäeva öösiti enim kasutatavate ühistranspordiliinide tööaegu kella 1ni.

7. novembrist kuni 6. detsembrini sõidavad populaarsemate liinide bussid ning trollid oma tavapärasel marsruudil ja peatuvad nõudmisel kõikides liinil olevates peatustes.

Bussides ja trollides kehtivad tavalised sõidupiletid ning kõik sõidusoodustused. Sisenemine ja väljumine toimub esiuksest ning sõidukites on piletikontrolörid, kes tagavad sõitjate turvalisuse.

«Kui nädalavahetustel kella üheni sõitvad bussid ja trollid ennast õigustavad, on võimalik panna ööbussid käima ka teistel suundadel,» lausus abilinnapea Jaanus Mutli.

Bussiliinidele nr 1A, 18 , 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinidele nr 3 ja 6 lisatakse öösel kell 01.00 vastu laupäeva ja pühapäeva täiendav väljumine.

Liinide nr 1A, 18 ja 40 ööbussid väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest. Liinide nr 60 ja 67 bussid ning trollibussid alustavad oma öist ringi tavapeatustest.

ARHIIV! Linnavalitsus keeldub kangekaelselt ööbusside töölepanemisest

Linnavolikogu hakkab kaaluma ööbusside käima panemist 

Abilinnapea ei näe võimalust öiseks bussiliikluseks 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles