Evelin Ilves ja Tallinna lastehaigla toetusfond tänasid toetajaid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves.
Evelin Ilves. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Evelin Ilves ja Tallinna Lastehaigla toetusfond tänasid Tallinna Raekojas eelmisel aastal fondi ja lastehaiglat toetanud eraisikuid, organisatsioone ja sponsoreid.

Tallinna lastehaigla toetusfondi patroon Evelin Ilves tänas kõiki fondi toetajaid ja kutsus neid mõtlema, kuidas saaks heategevusega veel üks samm edasi minna.

«Tallinna lastehaigla on maailmatasemel haigla, siin tehakse väga palju head. Ent kutsun kõiki üles mõtlema, kuidas me saaksime veel rohkem ära teha,» sõnas Evelin Ilves.

«Väga palju on haiguseid, mille tõttu lapsed ei saa minna õue või tõusta voodistki. Ent needki lapsed tahavad saada osa lapsepõlvest, osa mängurõõmust. Iga lapse õigus on mängida, selle läbi ta areneb ja õpib ning paraneb kiiremini. Meie, heade ja hoolivate inimeste võimalus on need tingimused luua, kutsun seega kõiki üles mõtlema, kuidas me saaksime veel rohkem ära teha,» lisas Evelin Ilves.

Tallinna lastehaigla toetusfondi suurimad ettevõtmised 2010. aastal olid 4–12aastaste laste taastusraviks mõeldud kõnnirobot Pediatric Lokomat ostmine, mille soetamiseks koguti annetustena kokku enam kui 350 000 eurot ja ehhokardiograafi ostmine, aga lisaks veel ka kallihinnaliste ravimite ostmine, valdkonna koolituste ja erialase kirjanduse ning tekstidetõlkimise toetamine.

Tallinna lastehaigla toetusfondi (vt lisa www.toetusfond.ee) eesmärgiks on aidata kaasa lastesõbraliku haigla kujundamisele ja parima võimaliku meditsiinilise abi toomisele Tallinna lastehaiglasse, samuti muuta ühiskonna suhtumist lastesse ja haigete laste probleemidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles