Lennujaama juures laiutavad lobudikud lammutatakse sügisel

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tallinna lennujaama kõrval aastakümneid laiutanud ebaseaduslike lobudike lammutamine lükkub sügisesse, sest riigimaa üleandmine lennujaamale võtab aega ning sealsetele aiapidajatele tahetakse anda võimalus tänavune saak ära koristada.

Sügisel peab osa käepärasest materjalist kokku klopsitud ebaseaduslikest lobudikest kaduma, sest  riik eraldab maa lennujaamale, vahendab ERR Uudised.

Praegu aga toimetavad seal veel agarad potipõllumehed, kes teavad, et neil pole õigust seda maad kasutada, ning ütlevad, et on tänulikud, et seda siianigi teha sai.

«Olen kuulnud, kahju on - oma tehtud tööst on kahju,» lausus Sergei, aga lubas kõik ära koristada, kui käsk antakse ning Niina lisas omalt poolt, et on sellel maalapil kõik suved mööda saatnud ja lapsedki üles kasvatanud.

Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik kinnitas, et suvi lastakse elanikel seal ära elada ning saak üles võtta, kuid hilissügisel algab lammutamine ja maa tehakse puhtaks, kuna lennujaaamal on hädasti pinda juurde vaja, et tehnilisi hooneid laiendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles