Mees üritas Lasnamäel sularahaautomaati lahti muukida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularahaautomaat
Sularahaautomaat Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

G4Si turvatöötajad pidasid öösel kinni mehe, kes üritas Lasnamäel sularahaautomaati lahti murda ja oli veidi varem varastanud iseteeninduspangast monitori.

Täna öösel paar minutit pärast südaööd jõudis G4Si juhtimiskeskusse sularahaautomaadi sissemurdmissignaal. Samaaegselt oli panga videovalve vahendusel näha ka sularahaautomaadi kallal toimetav mees.

Kohalesõitnud patrullekipaaži turvatöötajad tabasid mehe, kes muukis parasjagu kruvikeerajaga pangautomaati lahti. Kinnipeetu juurest leiti muuhulgas teise isiku juhiluba, mitu mobiiltelefoni ja süstalt, gaasiballoon ja väiksemaid metallist tööriistu.

Samuti oli kinnipeetul pandimaja kviitung, mis viitas tema pisut varasemale süüteole. Selgus, et tegemist oli sama mehega, kes samal õhtul enne kella 21 purustas kesklinnas asuvas iseteeninduspangas turvaklaasi, varastas sealt monitori ja põgenes. Varastatud monitori oli mees jõudnud juba pandimajas rahaks teha.

G4S turvatöötajad andsid kinnipeetu politseile üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles