Savisaar andis taksonduse korrastamiseks konkreetsed ülesanded

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod parklas
Taksod parklas Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar andis abilinnapeadele Jaanus Mutlile ja Taavi Aasale ning linnasekretär Toomas Sepale ülesande töötada taksondust puudutavad seadusemuudatused välja novembri jooksul.

Muudatustega soovitakse omavalitsustele õigusi kehtestada taksoveo teenusele piirhinnad ning piirata taksoveolubade arvu, teatas Raepress.

Lisaks sellele tuleb välja töötada võimalus, et hotellid saaksid nende juures asuva linnale kuuluva transpordimaa rendile võtta ja hakata seejärel ise taksofirmadega lepinguid sõlmima ning nende peatumiskohti koordineerima.

Transpordiametil tuleb läbi töötada võimalus taastada vanalinnas asunud avalikud taksopeatused.

Juhul, kui uuest aastast antakse taksonduse järelevalve teostamine üle munitsipaalpolitseile, siis tuleb selleks ajaks läbi töötada ka kõik need juriidilised küsimused, mis puudutavad taksonduse järelevalve käigus läbiviidavat väärteomenetlust ja haldusmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles