Kultuuripealinn kutsub kultuurikilomeetri koristustalgutele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksik turist kultuurikilomeetril.
Üksik turist kultuurikilomeetril. Foto: Peeter Langovits

Pühapäeval, 29. mail ootab Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 kõiki kultuurikilomeetrit koristama, talgutele registreeruda saab juba praegu.


Kultuurikilomeeter on äsja avatud 2,2 kilomeetri pikkune mereäärne tee Tallinna linnahallist Peetri sadamani.

Sihtasutus Tallinn 2011 kutsub kõiki 29. mail hommikul kella 10.30 Eesti Disaini Majja (Kalasadama 8), kus talgulisi ootavad aurav kohv ja saiakesed. Eelregistreerunud talgulised jaotatakse gruppidesse ning jagatakse välja oma koristusplats. Osalejatel palutakse selga panna sobivad riided ning soovi korral võtta kaasa soe jook – mere ääres võib hakata jahe. Koristusvahendite eest kannab hoolt Fiskars, vihmakeepide eest SA Tallinn 2011.

Kolmetunnisele hoogtööle järgneb kell 14 suur supisöömine Eesti Disaini Majas, kus saab ühtlasi tutvuda kõigi sellesuviste projektidega vastsel kultuurikilomeetril, alates 5. juunil Tallinna rattanädalat lõpetava uhke rattaparaadiga ning sellele Katla juures järgneva suurpeoga «Kultuur kolib mere äärde».

Koristustalgutele saab registreerida aadressil rsvp@tallinn2011.ee (lisage oma nimi, telefon ja e-posti aadress) hiljemalt 26. maini. Eraldi tuleks teada anda sellest, kui tullakse koristama koos lastega. Lastele on Eesti Disaini Majja kell 13 planeeritud eraldi programm.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles