Tallinna tänavatelt koristati 7690 tonni sõelmeid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavapuhastusmasin Pirita teel.
Tänavapuhastusmasin Pirita teel. Foto: Mihkel Maripuu

Kommunaalameti lepingupartnerid – tänavapuhastusfirmad kogusid kevadkoristuse käigus Tallinna teedelt, tänavatelt ja kõnniteedelt kokku 7690 tonni talvist puistematerjali ja 880 tonni olmejäätmeid.


Ohutussaarte survepesuks kulus 10735 kuupmeetrit vett, vahendas Raepress. Kommunaalameti hooldusosakonna korraldusel korrastati kevadise heakorrakuu käigus ka ühissõidukite ootealadel paiknevaid pinke ja prügikaste.

Kokku puhastati talvisest saastast 102 prügikasti ja 240 pinki. Ühissõidukite ootealadele osteti amortiseerunud ja lõhutud prügikastide väljavahetamiseks 30 uut prügikasti.

Transpordiameti korraldusel pandi heakorrakuu tegemiste käigus huligaanide poolt lõhutud ühissõidukite ootepaviljonidele uued klaasid ja pesti puhtaks bussipeatuste terveks jäetud klaaspaviljonide seinad.

Kommunaalameti hooldusosakonna juhataja Ago Vill ütles, et tänavapuhastusfirmad jätkavad regulaarseid koristustöid Tallinna tänavatel suvise hooldusrežiimi kohaselt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles