Kordnikud hakkavad munitsipaalmajadel silma peal hoidma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval. Foto: Liis Treimann

Linnavalitsus kavatseb anda Raadiku elamukvartalist ühe korteri ametiruumidena munitsipaalpolitsei kasutusse.


Eelnõu kohaselt antakse mupole esimesel korrusel asuv 76,5 ruutmeetri suurune kolmetoaline korter, teatas Raepress.

«Korteri mupo kasutusse andmise eesmärgiks on tagada Raadiku elamukvartalis pidev avaliku korra järelevalve. Tegemist on nii-öelda lokaalse korravalvepunktiga, ent kahtlemata jätkub seal tööle asuvatel linnakordnikel silmi ja jõudlust ka naabrusel silma peal hoidmiseks,» ütles abilinnapea Eha Võrk.

Ta lisas, et praeguseks on mupo üle linna sisse seadnud hulga tugipunkte, eesmärgiga elanikele võimalikult lähedal olla ning tagada kiire reageerimine rikkumistele. «Igapäevane järelevalveametnike viibimine Raadiku piirkonnas parandaks ümbruskonna elukvaliteeti ja turvatunnet,» rõhutas Võrk.

Linn teeb OÜ-le Raadiku Arendus ettepaneku loobuda selle korteri osas rendimaksete nõudest, sel juhul jäävad mupo kanda üksnes ametiruumide kõrvalkulud. «Raadiku elamukvartalisse mupo tugipunkti sisseseadmine on lepingupartneri huvides, sest kogemus on näidanud, et haldaja ei suuda üksi majades korra järele valvamisega toime tulla,» ütles Võrk.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles