Liuväljad lõpetavad suveks töö

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liuväli.
Liuväli. Foto: Raigo Pajula

Uisutamishuvilised pole rahul, et jäähallid panevad suveks uksed kinni, liuväljade omanikud aga kurdavad külastajate puudust.


Jeti jäähalli tegevjuht Fred Randver ütles, et kui kasutajaid oleks, siis oleks jäähall ka suvel lahti. «Kunagi oli Jeti aastaringselt lahti. Aga suvel tahavad uisutada vaid üksikud entusiastid. Me ju näeme, kui vähe neid on,» lausus Randver.

Ta lisas, et tüüpiline Eesti elanik uisutab ikka talvel. «Näiteks detsembris käib ühel päeval vabal jääl sama palju inimesi uisutamas kui terves septembrikuus kokku. Meie Harju tänava uisuplatsiga on samamoodi. Märtsikuus, kui on ilus ilm, päike paistab ja taevas on sinine, inimesed enam uisutamas ei käi. Kes tahab juba jooksma, kes rattaga sõitma minna,» rääkis Randver.

Meie oleksime hea meelega avatud, aga kui külastajaid pole, tuleb uksed kinni panna. Sellepärast lõpetamegi hooaja ära, täna on meil viimane päev,» lisas ta.

Randver on kuulnud, et Premia jäähall pidi tegutsemist jätkama, kuid eelkõige lepinguliste klientide teenindamiseks. Premia jäähalli kodulehel on viimase vaba jää kuupäevana märgitud 15. mai ehk eelolev pühapäev.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles