Alates laupäevast saab taas trammiga Kadriorgu

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 16. septembrist kuni 24. oktoobrini ei sõida trammiliinid nr. 1 ja nr. 3
Alates 16. septembrist kuni 24. oktoobrini ei sõida trammiliinid nr. 1 ja nr. 3 Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Homme lõpetatakse trammide rööbastee remont Kadriorus ning alates laupäevast sõidavad taas Kadrioru trammiliinid 1 ja 3.

Trammi- ja trollibussikoondise (TTTK) juhatuse esimehe Toomas Sepa sõnul remonditi Kadriorus Weizenbergi tänaval ja Poska tänaval kokku 700 meetrit trammide rööbasteed, teatas Raepress.

«Ma arvan, et eriti rahul peaksid olema Kadrioru elanikud, kuna lõpuks likvideeriti aastaid remonti ootav ja külmade ilmadega valjult ning ebameeldivalt krigisev «presidendi kurvi» pöörang Kadriorus,» ütles Sepp.

Uus rööbastee rajati betoonalusele ja ümbritseti müra summutava bituumenvaluga, lisas ta.

Uus pöörang võimaldab endiselt manööverdada tramm vajadusel ka Poska tänavale Luigetiigi äärde, mida kasutavad need trammisõbrad, kes kohviktrammiga «Pauliine» Kadrioru kuldset sügist vaatama sõidavad.

Tööde maksumuseks kujunes 11,4 miljonit krooni ning ehitajaks oli OÜ Matthäi Ehitus. Liiklus trammiliinidel nr 1 ja 3 suleti 16. septembril. Proovisõit uuel rööbasteel tehakse homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles