Malevakohad rabati ära veerand tunniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna noorte malevasuve avamine mullu
Tallinna noorte malevasuve avamine mullu Foto: Liis Treimann

Suvistesse Tallinna õpilasmaleva rühmadesse registreerimine käis tänavu ülikiirelt – 15 minutiga olid kõik rühmad täis, poole tunni jooksul registreeriti veel teine sama suur hulk noori varuks, kui lisakohti tekib.

«Kõik 700 kohta broneeriti 15 minutiga. Hoidsime registreerimist küll veel umbes pool tundi lahti, saime kokku 1500 ankeeti, nii et sama palju inimesi on veel järjekorras, kui kokku kohti on,» sõnas sihtasutuse Õpilasmalev juhataja Oliver Jakobson.

Sihtasutus oli tegelikult valmis tööd pakkuma kokku 900 Tallinna noorele, kuid õigeks ajaks polnud nii palju kokkuleppeid tööandjatega. «Meil on praegu mõned läbirääkimised veel käivad, aga kuna kindlaid kokkuleppeid ei ole, ei julgenud me veel rühmi avada. Kui saame lepingud, avame lisarühmi,» sõnas Jakobson.

Esimestena täitusid kohad Saaremaa ja Kulina rühmades. «Aga ei saa öelda, et need, mis 8 minutiga täitusid, oleks vähem populaarsed olnud,» naeris ta.

Need, kes esialgu rühmadesse ei pääsenud, peavad lootma kas uute rühmade avamisele või sissesaanute loobumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles