Savisaar: meediauuring tõestas linnameedia vajalikkust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV.
Tallinna TV. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar leiab, et ligi 17 000 eurot maksma läinud meediauuring tõestas linnameedia vajalikkust.

«Uuring kinnitas oletust, et meediapilt, mida Tallinna linnavalitsusest luua püütakse, on pahatihti ebaobjektivne ja kallutatud ning üldine tonaalsus Tallinna teemade käsitlemisel negatiivne,» teatas Savisaar vastuseks linnavolikogu IRLi fraktsiooni liikme Kalev Vapperi arupärimisele.

Savisaare kinnitusel andsid uuringutulemused veelkordset kinnitust selle kohta, et linnameedia olemasolu ja tegevus linlaste objektiivsema ja detailsema informeerimise nimel on igati asjakohane ja vajalik.

Uuringu eesmärgiks oli linnapea sõnul selgitada, kuidas Tallinna linnavalitsust ja linna juhtimisega seonduvaid teemasid käsitletakse suuremates meediaväljaannetes.

«Eraldi vaatluse alla võeti see, kuidas ja kuivõrd leiavad üleriigilises meedias kajastamist linnavalitsuse pressikonverentsidel tõstatatud teemad, mis tonaalsuses kajastamine toimub ning kas need teemad üldse Raepressi uudistest ja ajalehest Pealinn kaugemale jõuavad,» selgitas Savisaar.

Tallinn tellis meediauuringu firmalt Meedius OÜ, see viidi läbi kolmes järgus, iga uuringu maksumus oli 7752 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles