Taksojuhtide hirm naasis linnavalitsusse tööle

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiia-Liis Jürgenson.
Tiia-Liis Jürgenson. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pidevate reidide tõttu taksojuhtide hirmuks ristitud, kuid veebruaris ootamatult transpordiametist lahkunud Tiia-Liis Jürgenson naases linna teenistusse.

Taksojuhid võivad aga kergendatult hingata, sest Jürgenson ei naase mitte pealinna taksonduse probleemidega maadlema, vaid võttis vastu pakkumise tulla ettevõtlusameti reklaamimaksu osakonna juhtajaks.

Reklaamimaksu osakonna ülesannete hulka kuuluvad linna reklaamitegevuse koordineerimine ja vastavate õigusaktide väljatöötamine, reklaamimaksu haldamine vastavalt seadustele ning linnavolikogu kinnitatud reklaamimaksumäärusele, järelevalve teostamine välireklaamkandjate ja välireklaami üle.

Jürgenson lahkus transpordiameti linnatranspordi osakonna juhataja kohalt veebruaris ning ta omandas taksojuhtide hirmu kuulsuse tänu sagedastele reididele piraattaksode tabamiseks ja ebaseaduslike seadmete avastamiseks.

«Kui inimene tahab minna teisele tööle, siis ei ole midagi teha,» ütles Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo toona Postimehele.

Harjo lubas, et Jürgensoni ametist lahkumise pärast ei lõpe taksonduse korrastamine ning piraattaksode püüdmine.

Pealinna taksonduses lahvatas aga hiljuti uus skandaal, kui telesaade «Pealtnägija» filmis taksomaffia tegutsemist kesklinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles