Selgusid Kadrioru pargi fotokonkursi parimad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
III koht: «Kiired pargis»
III koht: «Kiired pargis» Foto: Katre Kõrgema

Kadrioru pargi 290. aastapäeva fotokonkursi komisjon tunnistas kolmanda vooru parimaks võistlustööks Janno Viidingu foto «Valguses sügis».

Teise koha saavutas Andres Ello pilt «Tulge puhake jalgu», kolmandaks tunnistati ühtlasi ka internetis toimunud avaliku hääletuse lemmik, Katre Kõrgema foto «Kiired pargis».

Fotokonkursile esitatud fotode puhul hindas komisjon väljendusrikkust ja emotsionaalsust ning kunstilist ja tehnilist taset. Samuti jälgiti pildistamise headest tavadest kinni pidamist.

Kadrioru pargi juubeliaasta raames korraldas kommunaalamet fotokonkursi «Kadrioru park 290» kolmes etapis: veebruaris «Tule ja jää pidu», juulikuus «Sünnipäevapidu» ja septembris «Valgus kõnnib Kadriorus». Aasta jooksul toimus mitmeid atraktiivseid sündmusi, mida oli võimalik jäädvustada.

Komisjoni hinnangul oli fotokonkurss linnaelanike seas populaarne. Kõige edukam oli kolmas etapp, kuhu esitati 304 fotot. Esimeses voorus võistles 246 ja teises 170 tööd.

Fotokonkursi kolmel etapil parimaks tunnistatud fotosid saab vaadata 25. oktoobrist kuni 9. novembrini Kadrioru Pargi I-lustlas (A.Weizenbergi tn 33).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles