Tallinnasse on oodata üle tuhande Bosnia ja Hertsegoviina fänni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küprose alistamine hoidis meie koondise MM-šanse elus, aga kuna Bosnia alistas Gibraltari, siis on need ikkagi kustumise äärel.
Küprose alistamine hoidis meie koondise MM-šanse elus, aga kuna Bosnia alistas Gibraltari, siis on need ikkagi kustumise äärel. Foto: Tairo Lutter

Teisipäeval A. Le Coq Arenal toimuvale Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina MM-valikmängule jalgpallis tellis külaliste alaliit oma poolehoidjatele 1200 piletit, teatas Eesti Jalgpalli Liit.

«Juhime tähelepanu, et külalisfännid peavad soetama piletid Bosnia alaliidu kaudu. Turvatöötajatel on õigus välisfänne mitte lubada Eesti poolehoidjate sektorisse ja tühistada taoliste piletite kehtivus,» lausus liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Pärast mängu lõppu kell 23.50 väljub Balti jaamast Elroni Tallinn-Keila erirong, väljumine Lilleküla peatusest kell 23.53.

MM-valiksarja Euroopa tsooni H-alagrupis on enne viimaseid voore veel mitmed kohad lahtised: 22 punkti kogunud Belgia on taganud esikoha, Bosnia ja Hertsegoviinal on 14, Kreekal 13, Küprosel 10, Eestil 8 ja Gibraltaril 0 punkti.

Jalgpalliliit tuletab meelde, et mõistlik on osta pilet eelmüügist, sest nii säästab enda ja teiste aega. Staadionile tasub varakult kohale tulla - nii väldib järjekordi ja saab osa mängueelsest melust. Riietuse valimisel tuleb arvestada ilmaoludega. Staadionile ei saa kaasa võtta oma sööki ja jooki.

Autoga saabujatel tuleb varuda aega ja arvestada, et staadioni läheduses on parkimine ainult erilubadega. Liikumiseks tuleks võimalusel kasutada ühistransporti või tulla staadionile jala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles