Eesti esinudist läks Pirita linnaosa vastu kohtusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on nudistide rand Pirital.
Pildil on nudistide rand Pirital. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti esinudist Olev Meremaa läks Pirita linnaosa vastu Tallinna halduskohtusse, et piirata nudistidele eraldatud rannaribas mittenudistide liikumist.

Meremaa (70) tahab, et halduskohus tunnistaks Tallinna Pirita linnaosa vanema 29. aprilli korralduse alastikultuuri viljelejatele rannariba eraldamise kohta õigusvastaseks.

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik ütles, et Meremaa arvates oleks linnaosa pidanud seadust rikkudes sulgema oma korraldusega kõnealuse kallasraja riides inimestele ehk «tekstiilikutele» liikumiseks.

Linnaosavanem Terik eraldas kevadel oma korraldusega 15. maist 15. septembrini nudistidele 180 meetri pikkuse ja 30 meetri laiuse rannariba suunaga Meriväljalt Piritale. Ranna muus osas on alasti viibimine keelatud.

Halduskohuds arutab Meremaa kaebust 11. novembril.

Kevadel kaotas Meremaa lõplikult kohtuprotsessi politseiga, kes karistas teda eelmise aasta suvel Pirita rannas alasti jalutamise eest 1200-kroonise trahviga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles