Video: kallurijuhi sõidustiil tekitas kaasliiklejates kõhedust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Sotsiaalmeedias levib Tallinnas tehtud video, millelt on näha, kuidas veok teeb tipptunni ajal ohtlikke manöövreid ning juht pistab aknast pudeli välja.

Hiljem selgus, et pudelis oli siiski vesi. Kõik see juhtus aga Tallinnas Tammsaare teel 26. septembri hommikul tipptunni ajal, vahendas «Reporter».

«Kui seda videot vaadata, siis midagi ilusat seal ei ole. Käitumine tekitab küsimust,» ütles Hannes Kullamäe Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelevalvekeskusest.

Juht osutus kontrollimisel kaineks. Nüüd püüavad politseinikud tema käitumise põhjust välja selgitada.

Juht selgitas, et ta sõidab suure autoga ning kuna ta ei tunneta hästi selle gabariite, võiski see olla kummalise sõidustiili põhjustajaks.

«Aga kui vaadata videot, siis see ei olnud ainult üks kord sõidusuunast välja kaldumine, vaid korduvalt ja lõpuks ka ristmikul valesti reastumine,» ütles Kullamäe.

Kui vaadata ajas tagasi, on kõik viimase aja terroriaktid toime pandud suurte veokitega. Seega pardakaamera video leidis tugevat vastukaja ning selline liiklemine mõisteti hukka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles