Mupo tahab noortega arutada Vabaduse väljaku kasutamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulaga trikitamist Vabaduse väljakul ära ei keelata.
Rulaga trikitamist Vabaduse väljakul ära ei keelata. Foto: Mihkel Maripuu

Mupo tahab koos kaitseministeeriumi ja politsei esindajate ning noortega arutada, kuidas kõige paremal viisil edaspidi kasutada Vabaduse väljakut, et platsi seisukord ei saaks kannatada ning kõigil inimestel oleks seal meeldiv viibida.

Eesti Tänavaspordi Liidu juhid sattusid ärevusse, kui mupo esindaja neile helistas. Saadi aru, nagu tahetaks Vabaduse väljakul rulaga sõitmine ning muu ekstreemspordi harrastamine seal hoopis ära keelata.

Tallinna abilinnapea Kalle Kalndorf kinnitas Postimees.ee`le, et mingit keelamist ei tule. Vastupidi – Vabaduse väljaku servas on suveks avatud jalgrataste hoiukoht, kuhu iga inimene võib oma kaherattalise sõiduriista jätta.

Ka kaitseminsiteeriumist vastati Postimees.ee`le, et mingit rulaga sõitmise keeldu Vabaduse platsil ja Vabadussõja võidusamba ümbruses ei taotleta.

Tänavaspordi tänavuse hooaja avamine toimub Vabaduse väljakul 29. aprillil kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles