Video: süstlavahetuspunkti klient häiris lasteaia kõrval inimesi (4)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile postitati Facebooki gruppi «Ищу совета» video, kus on näha narkojoobes meesterahva ebaadekvaatset käitumist Tallinnas Lastekodu tänaval, kirjutab venekeelne Postimees.

«Süstlavahetuspunkti külastajad. Üks neist (kõige aktiivsem) peksis oma pead vastu asfalti nii, et nägu oli üleni verine. Kohe lasteaia kõrval. Helistasin politseisse, kuid politsei ei tulnud kohale. On see normaalne?» küsib video postitanud tallinlane.

Süstlavahetuspunkti operaatori MTÜ Convictus juht Inna Farber ütles Rus.Postimehele, et niisugused olukorrad pole Tallinnas ebatavalised ning see oleks võinud juhtuda kus iganes. «Meil on narkomaanid ja see pole mingi saladus. Nad võivad olla ükskõik kus. Niisugused juhtumised pole kaugeltki ebatavalised, näiteks Koplis, kus süstlavahetuspunkti läheduses pole, peksis suvel samamoodi üks mees peaga asfalti ning talle kutsuti kiirabi,» rääkis Farber. «See, et see juhtus just Lastekodu tänaval, kus asub süstlavahetuspunkt, on kokkusattumus,» selgitas Farber ning leidis, et olukord oli tegelikult kontrolli all.

«Kiirabi ja politsei kutsuti kohale. Väide, nagu politsei poleks tulnud, on vale. Meie töötaja oli samuti seal ning ma rääkisin temaga telefonis ning kuulsin, mis seal juhtus,» kinnitas Farber.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik kinnitas Rus.Postimehele, et politsei sai eile kella 16 paiku teate, et Lastekodu tänaval on mees, kes käitub ebaadekvaatselt ja võib endale tekitada vigastusi. Sündmusele reageerisid nii kiirabi kui ka politsei, kuid korrakaitsjate saabumise hetkeks oli mees juba minema jooksnud ning teda ei õnnestunud leida.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles