Avatud on kandideerimine Tallinna noortevolikogu uude koosseisu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linna noortevolikogu.
Tallinna linna noortevolikogu. Foto: www.tallinn.ee

Tallinna noortevolikogu valmistub alustama seitsmendat hooaega ning avab kandideerimise uude koosseisu – ühinema on oodatud kõik huvitatud 14–26-aastased pealinna noored.

Noortevolikogu pakub võimalusi eneseteostuseks eelkõige neile, kes näevad end tulevaste arvamus- ja ühiskonnaliidritena, soovivad ellu viia oma unistusi ning panustada noorte elu edendamisse Tallinnas. «Tallinna linna noortevolikogu ideedemaailmas lage ei eksisteeri – kõik edasiviivad mõtted on alati teretulnud ning toetatud. Isegi siis, kui need võivad esmapilgul näida liialt ambitsioonikad,» ütles praeguse koosseisu juht Triinu-Liis Paabo.

Paabo sõnul ei ole noortevolikogus kindlasti aga ainult poliitnoored. «Pigem on see siiski organisatsioon, kuhu valitakse eri valdkondade esindajad, et katta võimalikult lai spekter Tallinna noortest. Nii kohtuvad seal noored ettevõtjad, muusikud, loomeinimesed, poliitikahuvilised ning paljude teiste valdkondade esindajad,» täpsustas Paabo.

Ta lisas, et noortevolikogu on loodud eesmärgiga edendada noorte heaolu pealinnas ning seista nende huvide eest. «Sealjuures on see noortele hea võimalus saada juurde uusi teadmisi, käia põnevatel välisreisidel, avastada Eestimaad ning luua kauakestvaid sõprussidemeid teiste noorte arvamusliidrite ning otsuselangetajatega,» rääkis Paabo.

Sel sügisel valitakse Tallinna noortevolikogu seitsmendat koosseisu ning kandideerida saab kuni 21. oktoobrini. Kokku otsitakse noortevolikokku 21 noort kolmest huvirühmast: õpilased, üliõpilased ja noorteühenduste esindajad. Need, kes ei kuulu ühtegi nimetatud sihtgruppi, saavad kandideerida noorteühenduste koosseisude alt. Kandideerimiseks tuleb täita ankeet, mille leiab noortevolikogu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles