Sults: linnahalli pesemiseks võib kuluda kaks nädalat (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sultsi, Seeblumi ja kunstiõpilaste maalingud
Sultsi, Seeblumi ja kunstiõpilaste maalingud Foto: Liis Treimann

Tallinna Linnahalli seinalt peseb maalingud maha ilmselt Sodablast OÜ ja selleks võib kuluda umbes kaks nädalat.

Linnahalli külje maalingutega katmise organisaator Märt Sults ütles reedel BNSile, et pühapäeval tulevad Sodablasti esindajad tööga tutvuma ja seejärel saab koostada graafiku. «Põhimõtteliselt saaks pesta ka mõne tunniga, aga siis ei jääks sinna kive ka alles,» lisas Sults.

Seina pesemise hinda Sults ei avaldanud, nimetades seda ärisaladuseks.

Vastavalt kokkuleppele teatas Sults reedel kella 15 muinsuskaitseametile seina puhastava firma nime. «Amet peab nüüd andma hinnangu, kas Sodablast sobib muinsuskaitse alust objekti puhastama. Eks järgmise nädala alguses on selge, millal sein pestud saab,» lisas ta.

Riigikogu ja linnahalli nõukogu liige Märt Sults organiseeris linnahalli seina maalingutega katmise ja esialgse plaani kohaselt oleksind need sinna jäänud kuni Eesti Euroopa Liidu eesistumise lõpuni. «Riigikogu liikmena on mul väga inetu seda öelda, aga ma ei tea millal see Euroopa Liidu eesistumine lõpeb,» lisas Sults.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles