Järjekordseid aprillimässu osalisi ootab kohtutee

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillirahutuste tagajärjed Tallinnas..
Aprillirahutuste tagajärjed Tallinnas.. Foto: Liis Treimann.

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette järjekordsed kaks noort inimest, kellel lasub süüdistus aprillimässu ajal sooritatud kuritegudes.

Oktoobri lõpus peavad astuma kohtu ette 17-aastane neiu ja temast aasta vanem noormees, kes politsei uurimisandmetel kasutasid ära segast olukorda ja näppasid 26. aprilli hilisõhtul Tartu maanteel asuvast Sportlandi poest erinevaid esemeid.

Uurimisandmetel sai neiu rüüstatud kauplusest saagiks Nike T-särgi, noormees aga paari Adidase spordijalanõusid. Seejärel jooksid nad kuriteopaigalt minema, kusjuures noormees haaras tänaval tuttavalt kilekoti, milles oli teisigi samast spordipoest varastatud asju.

Politseinikel õnnestus noorte kuritegudele siiski jälile jõuda ja nad said kriminaalasja eeluurimise lõppedes süüdistuse massilise korratuse ajal sooritatud süütegudes. Karistusseadustik näeb selle eest kohtus süüdimõistmisel ette kuni viieaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles