Galerii ja video: Estonia teatrilaadal tutvustati uut hooaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus 15. korda Estonia teatrilaat, mis juhatas sisse rahvusooperi 112. ning Eesti juubelisünnipäevale pühendatud hooaja.

Estonia õuealal toimus traditsiooniline laadapäev, kus kolmetunnise kontserdi käigus anti ülevaade kogu algavast hooajast.

Ooperialal esinesid solistid Reigo Tamm ja Kadri Kipper. Balletialal toimusid näidistunnid Marina Kesleri ja Elita Erkina juhendamisel. Külastajatele tutvustatati balletikostüüme ning oma oskuseid näitasid Tallinna Balletikooli õpilased ja vilistlased.

Lastealal oli avatud näitus kostüümi- ja dekoratsioonikavanditest («Karlsson katuselt», «Buratino», «Tuhkatriinu»). Balletihuvilised said proovida varvaskingi ja balletiseelikuid ning meisterdada printsessikroone.

Kostüümikunstnik Triinu Pungitsa kavandite järgi valmistati üheskoos muusikali «Buratino» pabernukud. Kohal olid tegelased lastelavastustest «Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi» ning «Pipi Pikksukk».

Kostüümialal oli võimalus osta hea hinnaga teatrikostüüme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles