Uue Maailma tänavafestivali tõttu on liiklus kohati suletud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Maailma tänavafestival.
Uue Maailma tänavafestival. Foto: Viktor Burkivski

Sel nädalavahetusel toimub taas Uue Maailma tänavafestival, mille tõttu on asumis mõni tänav ja ristmik liiklusele suletud.

2. septembril kella 6-st kuni 3. septembril kella 20-ni on suletud Väike-Ameerika tänav Tehnika tänava ja Toom-Kuninga tänava vahel, Luha tänav Koidu tänava ja Virmalise tänava vahel, Koidu tänav Komeedi tänava ja Kristiine tänava vahel ning Toom-Kuninga tänav.

Tänavafestival MTÜ korraldab linnarahva seas populaarseks kujunenud Uue Maailma tänavafestivali juba üheteistkümnendat  korda. Uue Maailma tänavafestival on piirkonna elanikke ühendava seltsi kõige olulisem ja silmapaistvam üritus, mille peateemaks on seekord hoolivus ja teiste märkamine. Üritus toimub koostöös Tallinna Keskkonnaametiga keskkonnasõbraliku liikumise kuu käigus.

Ürituse eelarve on piiratud, tänavafestivali peamine rahastaja on Tallinna linn.

Tänavafestival MTÜ peab tagama suletava ala tähistamise liiklusmärkide ja liikluskorraldusvahenditega, elanike ja asutuste juurdepääsu liikluseks suletud piirkonda ning linnaelanike õigeaegse teavitamise liikluskorralduse muudatustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles