Kodulinna Maja kutsub Kultuurikatlaga tutvuma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikatel.
Kultuurikatel. Foto: Raigo Pajula

Pühapäeval, 24. aprillil kell 14 toimub muinsuskaitsekuu raames Kodulinna Maja eestvõttel ekskursioon «Täna vaatame Kultuurikatelt».


Ekskursioonile saab registreeruda ja lisainfot küsida telefonil 644 9867, teatas Raepress..

Sel nädalal alanud muinsuskaitsekuud tähistatakse Tallinnas paljude põnevate ekskursioonidega ning koristustalgutega. Järgmise nädala neljapäeval, 28. aprillil kell 16 toimub Eesti Muinsuskaitse Seltsis avalik ettekandeõhtu, mille teemaks «Kahhelahjud Eestis – ajalugu ja restaureerimine» ning reedel, 29. aprillil toimuvad heakorratalgud ajaloolisel Mõigu kalmistul. Registreerumine ja lisainfo telefonil 641 2522.

Eesti Arhitektuurimuuseumis (Ahtri tn 2) on avatud väljapanekud «Eesti tuletornid läbi aegade», «Soome tuletornid» ja «Eesti tuletornid postmarkidel» ning Kodulinna Majas näitus «Jalutuskäik piki linnamüüri», ühtlasi pääseb Nunnatorni kaudu linnamüürile, Sauna ja Kuldjala torni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles