Nõmme linnaosavalitsus alustas tegevust uues kohas

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Nõmme linnaosavalitsus alustas sellest nädalast tegevust uuel aadressil, Valdeku 13 asuvas Nõmme Majas.

Nõmme Majja kolisid varem aadressil Nõmme-Kase 12b ja Vabaduse pst 77 asunud linnaosavalitsuse osakonnad, samuti Sihi 26 asunud Nõmme vaba aja keskus ja Männiku tee 96 asunud noortekeskus, teatas Nõmme linnaosavalitsus.

Nõmme Majas on pinda umbes 3000 ruutmeetrit. Keldrikorrusel paiknevad söögisaaliga õppeköök, arhiiviruumid, laod ning spordisaal koos abiruumidega. Esimesel korrusel on vaba aja keskuse ja noortekeskuse ruumid ning juurdeehitises linnaosa infosaal. Teisel korrusel paiknevad linnaosa sotsiaalhoolekande osakond, halduskogu ruumid ning saal. Kolmandal korrusel on linnaosavalitsuse administratsioon ja linnamajanduse osakond.

Remondi käigus korrastati endise Valdeku koolimaja seinad, hoone tagaküljele rajatud juurdeehitisse tehti uus peasissepääs, hoone sai uued kütte- ja ventilatsioonisüsteemid, korras ja sooja pööningu ning keldri, uued aknad ja uksed. Nõmme Maja renoveeris Ramm Ehituse OÜ. Ehitus ja sisustamine läks maksma ligikaudu kolm miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles