Nädalalõpp paistis taas silma ohtrate kallaletungidega

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Tallinnas ja Harjumaal pandi nädalalõpus toime kümme kallaletungi, neist kahel juhtumil langes kurjamite saagiks ka omanikult ära võetud sõiduauto.

Nii näiteks tungiti ööl vastu laupäeva kella 4-5 vahel Tulbi tänava saunateenust pakkuvas lõbustusasutuses kallale 45-aastasele meesterahvale, kellelt rööviti sularaha, dokumendid ja autovõtmed, millega hiljem ärandati mehele kuulunud sõiduauto, teatas Põhja politseiprefektuur.

Varalist kahju hinnatakse 278 500 kroonile.

Ööl vastu laupäeva kella 5 ajal röövis tundmatu meesterahvas aga Mere puiesteel 60-aastaselt meesterahvalt auto. Varaline kahju 32 800 krooni.

Laupäeva öösel kella 1 paiku tungiti Viru tänaval kallale 55-aastasele meesterahvale, kellelt rööviti sularaha, dokumendid ja pangakaardid. Varaline kahju 3 925 krooni.

Kella 3.30 paiku tungiti aga Sadama tänaval kallale 17-aastasele meesterahvale, kellelt rööviti Tallinki hotelli lähedal telefon, digikaamera, spordijalatsid, prillid ja dokumendid. Varaline kahju 16 258 krooni.

Laupäeva öösel kella 5 ajal tungisid kaks meest Telliskivi 14 vastas asuva kohviku ees kallale 31-aastasele meesterahvale.

Kell 5.37 rünnati aga Maardus Keemikute tänaval 1987. aastal sündinud meest. Meesterahvas pidas hiljem ründaja kinni ning andis üle politseile. Kahtlustatavaks osutus 1981. aastal sündinud meesterahvas.

Kallaletungid jätkusid ka laupäeva päeval, kui kella 10.15 ajal tungiti Randla tänaval kallale 71-aastasele naisterahvale, kellelt rööviti sularaha, dokumendid ja korterivõtmed. Varaline kahju 1 050 krooni.

Kella 19.10 ajal ründasid kolm meesterahvast Võidu tänaval 46-aastast meest ning kella 23.05 paiku tungiti Narva maanteel kesklinna piirkonnas kallale 50-aastasele naisterahvale, kellelt rööviti kullast kaela- ja käekett, mobiiltelefon ja pangakaart. Varaline kahju 23 180 krooni.

Pühapäeva öösel kella 4-5 vahel tungiti Stockmanni Olümpia hotelli poolse välisukse ees kallale 28-aastasele meesterahvale, kellelt rööviti 2 000 krooni.

Nädala sees toimub reeglina vaid üksikuid kallaletunge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles