Mupo eksjuht läheb vangi aprilli lõpunädalal

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik. Foto: Toomas Huik.

Harju maakohus saatis pistise võtmises süüdimõistetud Tallinna munitsipaalpolitsei eksjuhile Kaimo Järvikule teatise, mille kohaselt ta peab asuma vanglakaristust kandma aprilli viimasel nädalal.

Kohus määras, et Kaimo Järvik (42) peab minema Tallinna vanglasse kahe kuu pikkust vangistust kandma hiljemalt 27. aprillil, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERRi uudisteportaalile.

Eelmisel nädalal mõistis maakohus Järvikule pistise võtmise eest ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangustuse, millest tal tuleb vanglas reaalselt ära kanda kaks kuud - karistuse ülejäänud osa määras kohus talle tingimisi kolmeaastase katseajaga.

Ühtlasi pani kohus Järvikule keelu töötada kolme aasta jooksul riigi või kohaliku omavalitsuse asutuses või organis või avalik-õiguslikus juriidilises isikus või eraõiguslikus isikus ametikohal, kus temale on pandud haldamis-, järelevalve-, juhtimisülesanded või varaliste väärtuste liikumist korraldavad ülesanded.

Kohus konfiskeeris Järvikult ka talle pistisena makstud 9500 eurot riigi tuludesse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles