Fotod: Kunmani tütar põlgas isa kohtu alla viinud maja ära

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtja Vello Kunman, keda prokuratuur süüdistab Edgar Savisaare kriminaalasjas altkäemaksu andmises tema tütre majaehituse soodustamise eest, ostis tütrele juba ammu teise maja.

Kunman rääkis 2015. aastal kaitsepolitseis ülekuulamisel, et tahtis Nõmmel Sihi 108 oma tütrele Kerstin Kunmanile maja ehitada. Aga kui asja ümber tõusis kära ja ehitus peatati, ostis ta tütrele hoopis teise maja.

«Jah, ma tunnistan, et soovisin sinna krundile ehitada teise projekti järgi maja, kui selle mis oli Tallinna linnavalitsuse poolt heaks kiidetud, kuid ma ei soovinud sellega midagi halba. Vastupidi, soovisin oma tütrele ehitada maja, kuid pärast neid jamasid ma müüsin selle jama 2015. aasta kevadel maha,» rääkis Kunman ülekuulamisel.

«Müüsin selle maja maha seetõttu, et tütar ütles mulle, et temale nendest jamadest aitab ja tema sinna majja elama minna ei soovi. Tütar ütles seda mulle 2015. aasta jaanuari lõpus või veebruari alguses. Pakkusin tütrele 2015. aasta kevadel ühte teist maja Tallinna linnas ja tütrele see meeldis ning nüüd tehakse seal ehitustöid, mis valmivad 2015. aasta sügisel,» lisas ta ning ütles, et maja asub Laine tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles