Avariisse sattunud autojuht ähvardas bussijuhti relvaga

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reede õhtul kella 17 ajal sai politsei väljakutse Harku alevikku, kus Paldiski maanteel oli tekkinud konflikt autojuhi ja bussijuhi vahel, mille käigus ähvardas autojuht bussijuhti relvaga.

«Sündmuskohal selgus, et konflikti põhjuseks sai kerge külgkokkupõrge auto ja bussi vahel,» rääkis PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva Postimees.ee’le.

Kui buss peatus fooriga ristmikul, siis peatas ka sõiduautot juhtinud mees oma sõiduki bussi ees, väljus autost ning sihtis relvaga bussijuhi suunas.

Sündmuskohale saabunud politsei pidas bussijuhti relvaga ähvardanud 25-aastase Mihhaili kinni ning toimetas ta politseijaoskonda.

Juhtunu suhtes alustati kriminaalmenetlus ähvardamise paragrahvi alusel. Samuti alustasid ka Põhja prefektuuri avariitalituse politseinikud väärteomenetluse liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles