Öine pommiähvardus jättis Tallinki reisijad mõneks ajaks reidile

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demineerijatele annavad tööd pommiähvardajad.
Demineerijatele annavad tööd pommiähvardajad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ööl vastu tänast tehti Tallinna reisisadamale pommiähvardus, politsei uurib vahejuhtumit.

Täna öösel umbes kella ühe paiku tehti Tallinna reisisadama D-terminalile pommiähvardus, ütles politsei valvepressiesindaja. Väljakutse peale kohale sõitnud demineerijad kontrollisid ala üle ja midagi kahtlast ei leitud.

«Seoses Tallinna Sadama D-terminalile tehtud pommiähvardusega, sildus Megastar graafikujärgsest 20 minutit hiljem, kell 00.50,» ütles Tallink Grupi turvajuht Armand Sõmer.

Ta lisas, et Megastari kapten tegutses vastavalt sadamavõimudelt saadud informatsioonile ja ootas luba sadamasse sisenemiseks reidil. Kuna tegemist oli päeva viimase reisiga, siis hilinemine Tallinki edasist reisigraafikut ei mõjuta ning Tallinki laevad väljuvad täna graafikajärgselt. Tallink vabandab klientide ees tekitatud ebamugavuste pärast. 

Põhja prefektuur teatas kella 12 ajal, et kesköö paiku tegi 31-aastane mees pommiähvardused Viru bussiterminalile ja Tallinna Sadama D-terminalile. Hommikul pidasid Lääne-Harju politseinikud Harjumaal kinni eesti rahvusest mehe ning täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles